home uitgangspunten producten consult therapeuttestimonialscontact

Testimonials (1/2)

Lees hier over de ervaringen van enkele cliënten van Good Moods.

Heeft u ook een testimonial voor Sjoukje/Good Moods? Mail haar!

-------------------------------------------------
Hoofdpijn en e-Lybra
Ik mevrouw P. 71 jaar, ik ben 5 keer bij Sjoukje geweest en sinds de laatste keer, na 1 keer een e-Lybra behandeling ben ik van mijn migraine af, deze had ik sinds mijn 14e jaar. Dat vind ik heel bijzonder, omdat ik ook bij heel veel verschillende hulpverleners ben geweest. Na anderhalf jaar ben ik weer voor een APK-tje bij Sjoukje geweest en mijn aanvulling is: ik leef weer gewoon, kan weer naar een winkel en autorijden zonder problemen, heb slechts af en toe nog een beetje hoofdpijn.

-------------------------------------------------
Langdurige klachten
Hallo Sjoukje. Ik ben een vrouw van 66 jaar en wil je even mailen omdat ik je zo dankbaar ben voor alle tips en behandelingen die je hebt gegeven. Het is niet te geloven wat voor een verschil ik ervaar met toen ik bij je was. Ik ben veel energieker, zowel lichamelijk als geestelijk, heb veel meer zin om dingen te doen, ben positiever, niet meer onzeker, gespannen en gestrest.

Ik weet echt niet wat me overkomt. Kan veel beter denken en organiseren; kortom ik ben al heel erg opgeknapt. Het lopen gaat veel beter, mits ik mijn oefeningen doe die de fysio mij heeft doorgegeven; elke morgen begin ik met die oefeningen; of thuis of op de sportschool. De massage en de oefeningen versterken de spieren en het vocht is al voor een groot deel weg. Alleen ze zetten nog op als ik vrij veel op de been ben, maar dat lijkt me logisch. Kortom we zijn op de goede weg.
(reactie na 1 consult)

-------------------------------------------------
Baby met nachtelijk huilen
Ons zoontje van 1,5 jaar oud was al maandenlang aan het tobben. 's Nachts kon hij urenlang huilen en overdag was hij ook niet meer ons vrolijke mannetje... We vermoedden dat het om zijn kiezen ging. Na een bezoekje van papa aan Sjoukje konden we dezelfde avond nog voor ons zoontje terecht. Zij behandelde hem met een lampje en gaf hem druppeltjes voor zijn tanden.

In eerste instantie hielp dat nog niet erg. Toen hij weer de hele avond in zijn bedje lag te huilen, bedacht ik me dat hij het lampje van Sjoukje zelf op zijn oren zette en dat Sjoukje zei dat kinderen zelf goed weten wat ze nodig hebben. Papa had een Tweaklite lampje tegen de stress meegekregen en ik dacht: 'laat ik dat lampje eens op zijn oren proberen'. Dezelfde seconde nog werd hij rustig. En hij ging vervolgens heerlijk slapen. Voor het eerst sinds maanden. Het is inmiddels een week geleden en elke avond zet ik het lampje even op zijn oren: hij slaapt als een roos. Wat een wonder!

--------------------------------------------------
Ernstig gal “spugen”
3 jaar en dan wel 24 uur lang, mijn reactie na 1 behandeling: Ruim 9 maanden heb ik nu geen problemen meer met periodiek "spugen" en blijkbaar is mijn Papil van Vater tot rust gekomen. Sjoukje had een ingeving om dat aan te gaan pakken. Ik ben zo blij dat dit euvel mij niet meer dwarszit. (k wil jou bedanken voor jouw aandachtige en daadkrachtige ondersteuning). Het lampje gebruik ik af en toe nog.

-------------------------------------------------
9 jarig meisje met oorpijn s’avonds
Met 1 x 3 minuten blauw licht (Tweaklite) op het oor en 1x3 min. onder het oor (zat een verdikking) en de reflexpunten van het oor op de voet behandeld en zelf kon ze dit bij pijnherhalen, wat ze midden in de nacht deed en de oorpijn was de volgende ochtend zo goed als over (vorig jaar moest ze met deze klachten nog naar het ziekenhuis). Ook de andere kant is behandeld. En toch voor de zekerheid een e-Lybra behandeling voor optimaliseren oren gegeven.

-------------------------------------------------
Rugklachten
Je bent een vakvrouw, wat een toewijding! Ik ben er al met al weer erg dankbaar voor. Heel fijn om nu een aantal zaken concreet aan te kunnen pakken. Heb het idee dat we een aantal kernpunten te pakken hebben. De pijn is vandaag al heel anders, nauwelijks aanwezig. De plekken in de zij/rug zijn bijna niet meer te voelen. Blijf wel met het lampje bezig.

-------------------------------------------------
Langdurige moeheid van jonge moeder met jonge kinderen
Hallo Sjoukje; Het is goed om het leven zo te voelen. In december 1999 ging ik een griepprik halen, andere arts...ja u moet hem echt halen...Ik werd ziek, zieker en nog zieker, was allergisch voor eiwit dat in het vaccin zat. Allerlei diagnoses en medicatie gehad maar dat hielp niet echt. Ik kwam in het voorjaar 2011 met Sjoukje in aanraking en zij ging uitzoeken wat er was. Ik gebruikte de bionic 2 keer in de week en nog wat andere middelen, en knapte weer een beetje op. Na jaren lang migiraine te hebben gehad, heb ik er zelden meer last van dankzij de Bionic en Sjoukje.

In de loop der jaren kon ik steeds meer dingen weer zelf doen. Zo kocht ik ook de Ezilight (genezend licht zaklampje) en zette hem op mijn knie, (verschoven knieschijf uit de kom) waar ik vanaf mijn 18e al last van had, ik heb een op slot zittende knie tot nu toe maar 1 keer terug gehad.. Momenteel fiets ik na jaren zelfs weer kleine stukjes en kan weer kleine stukjes met de auto mee. Als ik klachten heb overleg ik met Sjoukje wat ik /wij kunnen doen.. vaak is de Ezilight of de Bionic genoeg. Lang leve het genezend licht en Sjoukje, geweldig wat zij doet!!!

-------------------------------------------------
Rugklachten
Een jonge vader, kostwinner en zelfstandig ondernemer met lichamelijk zwaar werk, 2 jaar ernstige rugklachten. Tijdens de massage behandelingen de nieuwe e-Lybra proberen, bij de eerrste e lybra scan / behandeling kwam meteen de rugklachten naar voren. Hij voelde tijdens de behandeling / bioresonantie een soort steek op de pijnlijke plek en die verdweenmeteen. Ongelooflijk maar waar..het is weggebleven.

-------------------------------------------------
Buikpijn
Ik ben 20 jaar en ken mezelf niet anders dan met buikpijn, na de lybra behandeling was mijn buikpijn onbegrijpelijk bijna helemaal weg.

-------------------------------------------------
Allergisch
Na 14 jaar jeuk en 1 allergietest van de e-Lybra bleek dat ik niet tegen gekookte melk kon. Dat was bingo.

-------------------------------------------------
Pijn bij het lopen
Pittige valpartij en veel pijn bij lopen: Ik weet niet wat er gebeurt. Donderdagmiddag bij je geweest en... vrijdagmorgen veel minder pijn aan mijn bovenbeen, een verademing. Ik moet nog wel oppassen met trappen lopen, maar ik kan veel beter lopen. Dat lampje is niet te geloven. Heerlijk!

-------------------------------------------------
Chronische moeheids en darmklachten
Ik kom al jaren een paar keer per jaar bij Sjoukje. “Sinds ik gestart ben met e-Lybra behandelingen en de steen bij me draag voel ik energieker, echt minder moe, herstel ik sneller bij verkoudheid of van griepverschijnselen en gebruik ik bijna geen medicatie meer! En dan heb ik het alleen nog maar over het fysieke deel, emotioneel en psychisch steunt het me ook en heeft het me krachtiger gemaakt. Het is goed om er eens bij stil te staan wat het voor en met me doet.

-------------------------------------------------
Emoties
Ik ben een vrouw van 62 jaar en mijn man was bij Sjoukje voor schouderklachten, met haar massages heeft hij zijn pensioen zonder problemen kunnen halen. Voor mij na lange tijd hulp met de prognos heeft de e-Lybra meerwaarde gegeven, er komen diepere emoties vrij. Het is een proces van jaren en de e-Lybra heeft het versneld, met name met het diepere emotie balance programma kwam veel naar voren. Ik heb mijn creativiteit weer gevonden. ik kan weer met heel veel plezier iets doen. Dit was ik jaren kwijt en snapte niet dat ik dit zo verstopt was. Veel rommel was me bij voorbaat al veel te veel alleen al bij de gedachte. Nu heb ik eindelijk weer eens het gevoel dat ik in de goede flow zit.

-------------------------------------------------
Extreme klachten door straling?
Allereerst wil ik mij even voorstellen. Ik ben een vrouw van 52 jaar, getrouwd met een schat van een kerel en wij hebben samen twee schitterende dochters, nu op de leeftijd van 26 en 23 jaar. Ik kan wel zeggen dat wij een gelukkig gezin vormen. Ik ben een bezig bijtje: ik zit op de racefiets samen met mijn vriendin en/of met andere wielerfanaten gezellig in verenigingsverband en fiets ongeveer 5 tot 7 duizend kilometer per jaar. Daarnaast ben ik zangeres en oefen 1x per week met een zangmaatje. Niet te vergeten er wordt ook nog 17.5 uur per week gewerkt en het huishouden natuurlijk.

In 2008 ging ik naar de dokter met de opmerking: ik heb algehele malaise, maar zet mij niet stil! De dokter nam mij gelukkig heel serieus en heeft mijn bloed onderzocht, waarin naar voren kwam dat ik een B12 tekort had. Dus ik kreeg door middel van een prik B12 toegediend eens in de 6 tot 8 weken. Toch had ik telkens het gevoel (een beetje een jojo effect) dat het niet helemaal ging zoals het moest maar ja niet zeuren en doorgaan..... (sport mind). Vorig jaar in april ging het helemaal mis! Ik begon te trillen aan een kant (rechts) ook zakte ik door mijn benen en kreeg een dronken mans gang. Met deze klachten ging ik naar de dokter en zij zei: dit kan niet door B12 tekort komen wij gaan je verder onderzoeken. Nu komt het rijtje: Neuroloog / MRI daarmee MS uitgesloten Overbelasting zegt de neuroloog dus doe maar even rustig aan... . Dokter ging hier niet mee akkoord dus naar een Internist, die helaas niets kon vinden in het bloed. Conclusie u heeft niets!

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en dacht ik: eerst maar eens op vakantie en wij (mijn man en ik) gaan echt vakantie houden. Lekker niets doen, veel zitten, veel lezen en heerlijk samen zijn. Wij gaan altijd met de caravan en ik vroeg me wel af hoe kom ik bij het toiletgebouw. Iedereen denkt dat ik dronken ben en mijn benen houden mijn lijf niet (ik zakte namelijk steeds door mijn knieën). Ik heb mijn ouders om een stok gevraagd. Zij hadden er nog wel een liggen van mijn Oma. Zien jullie het voor je alle dagen heb ik op de camping met een stok gelopen en ik was blij wanneer ik een karretje vast kon houden om daarmee de boodschappen te doen. De rust in de vakantie heeft helaas niets positiefs opgeleverd en na de vakantie voelde ik me nog net zo ellendig. Op aanraden van een vriendin ben ik na de vakantie met krukken gaan lopen. Zo ben ik meer in evenwicht en kan ik verder lopen. Ik kon wel janken. Het ging alleen maar bergafwaarts in plaats van beter.

Weer naar de dokter en weer naar de neuroloog. Er werd een DAT scan gemaakt misschien Parkinson? Gelukkig dit was het ook niet. Samen met de neuroloog afgesproken om eerst 2 weken rust te nemen en niets te doen en daarna ga ik wel naar een natuurgeneeskundige. En dat werd Sjoukje van Good Moods!!

Gelukkig voor mij was er op korte termijn een plaatsje vrij (het is inmiddels oktober) Ik kwam bij Sjoukje en alle toeters en bellen gingen rinkelen bij EHS: Elektro Hyper Sensitive. Sjoukje gaf mij een screenfloww mee. Deze is eigenlijk om tussen een computer en jou in zetten maar zij zei: ga jij hem maar bij je dragen en kijken wat je voelt. Ook kreeg ik druppels mee. Echt waar na een dag of twee kon ik al weer veel beter lopen en na een week heb ik de krukken aan de kant gegooid.

Na twee weken moest ik Sjoukje bellen om te laten weten hoe het ging. Ik zei: Nou Sjoukje je gaat een hele andere A. zien de volgende keer. Na een maand ben ik bij Sjoukje terug geweest en heb een personalfloww en een mobilefloww voor de mobiele telefoon. Ik ben zo blij dat Sjoukje heeft gevonden wat mij al jaren parten heeft gespeeld. Ik heb mij namelijk vanaf 2008 echt opgebrand gevoeld en vanaf april 2014 was het kaarsje uit. Heb telkens tegen mezelf gezegd: niet zeuren en gewoon doorgaan, maar nadat ik vanaf april een tablet op mijn schoot heb neergelegd was het kaarsje dus uit. De tablet was de druppel die de emmer deed overlopen. Maar wat ben ik blij dat ik weer gewoon kan lopen en functioneren. Mijn hele lijf begint weer op te bloeien. Ik kan weer lopen, fietsen en ook veel beter denken. Het lijkt wel of alles weer op de juiste manier binnenkomt!!

Ik kan het iedereen aanraden om eens bij haar aan te kloppen. Het heeft mij in ieder geval ontzettend goed gedaan. Sjoukje bedankt!!

-------------------------------------------------

Oudere testimonials >

Heeft u ook een testimonial voor Sjoukje/Good Moods? Mail haar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

massage2

 

 

 

kind2

 

 

 

rug

 

 

 

consult

 

 

massage

Webdesign door Paul de Haas