home uitgangspunten producten consult therapeuttestimonialscontact

Testimonials (2/2)

Lees hier over de ervaringen van enkele cliënten van Good Moods.

Heeft u ook een testimonial voor Sjoukje/Good Moods? Mail haar!

-------------------------------------------------
Ik ben K, 42 jaar en ik bezoek Sjoukje af en toe vanwege psychische/emotionele klachten en stress. Ik ervaar Sjoukje als een liefdevolle vrouw die met veel werkelijke aandacht, humor en professionaliteit kijkt naar de gehele mens die zij tegenover zich heeft. Sjoukje legt zeer snel de verbanden tussen het fysieke en het psychische en ze beschikt over een enorm arsenaal aan mogelijkheden om stressklachten op een fysieke manier aan te pakken. Dat zij daarbij gebruik maakt van een aantal onbegrijpelijke apparaten, neem ik op de koop toe. Het is mogelijk dat het door de apparaten komt of door de persoon Sjoukje zelf - waarschijnlijk is het een combinatie van die twee - maar een bezoek aan Good Moods brengt bijna altijd onmiddellijk verlichting. Absoluut een aanrader dus!

-------------------------------------------------
Lieve Sjoukje,

Ruim een jaar geleden kwam ik voor het eerst bij jou. Je zag al snel dat er werk aan de winkel was, voegde de daad bij het woord en liet mij niet de deur uitgaan voor je letterlijk en figuurlijk de vinger op de zere plek had gelegd. Met een prima gevoel en de juiste druppels ging ik weer huiswaarts.

Inmiddels ben je voor ons een niet meer weg te denken begrip geworden, de Friese, vrolijke en vakkundige redder in nood voor ons gezin en daar buiten. Want of het nu gaat om een verwenuurtje, examenstress of hardloopproblemen, Good Moods helpt altijd.

Sjoukje, je bent uniek.
Dank voor alles.

-------------------------------------------------
Ik, man van 48 jaar, had al jaren last van m.n. pijn en (over)vermoeidheid. Het werd eigenlijk alleen maar erger, en arbeidsongeschiktheid dreigde, want ik hield het op het laatst met geen mogelijkheid langer dan 2 tot 3 uur vol. Dan was ik compleet uitgeput en had ik totaal geen energie meer over om wat dan ook nog te doen. Ook uitgaan of familiebezoek e.d. was vaak al veel te veel voor me. Ik heb veel therapeuten gezien, en vele behandelingen ondergaan, maar die losten eigenlijk nooit de problemen volledig op....Totdat ik bij Sjoukje kwam!

Allereerst stelde zij de diagnose van de ziekte van Lyme, en vervolgens stelde zij een behandeling voor met de Bionic880 icm diverse medicijnen c.q. voedingssupplementen. Met twee behandelingen per week met de Bionic880 gedurende een maand was ik genezen! Ik voel me nu weer als vanouds, heb weer energie genoeg om van alles en nog wat te doen. Ik kan "gewoon" weer een hele dag in touw zijn. Dat kan ik weer, en dat doe ik nu zonder problemen. Na anderhalf jaar (!) ziekteverzuim ben ik weer gedeeltelijk met werken begonnen en ook dat gaat allemaal prima. Ik verwacht dan ook conform de planning van de bedrijfsarts om na 3 maanden weer volledig arbeidsgeschikt te zijn!

Bij mijn eerste bezoek zei Sjoukje dat ik niet de deur uit zou gaan voordat zij een diagnose had gesteld en mij de oplossing zou hebben gegeven. Dit heeft zij volledig waar gemaakt! En dat het op zo korte termijn tot goed resultaat heeft geleid is voor mij nog steeds een klein wonder. Sjoukje is doortastend, professioneel en heeft kennis van zaken. Daarnaast weet zij dit alles op een hele prettige en begrijpelijke manier aan je uit te leggen.

KR

--------------------------------------------------
Geachte mevrouw Reijenga/Beste Sjoukje,

Enige tijd geleden heb ik, na jarenlange bezoeken aan diverse huisartsen en ziekenhuizen die mij niets of nauwelijks hebben geholpen, jou en de natuurgeneeskunde ontdekt.

Hoewel ik in het begin vrij sceptisch tegenover je manier van werken en de natuur-geneeskunde stond en meer zoiets had van “baat het niet, dan schaad het ook niet”, ben ik inmiddels erg enthousiast geworden. Waar de reguliere artsen maar geen oplossing voor konden vinden, was in mijn situatie de klacht snel verholpen door een paar simpele toepasbare handelingen te verrichten.

Na jarenlange hoofdpijn dat mij vrijwel dagelijks belemmerde in mijn functioneren als kind, student en tot onlangs nog als ondernemer, heb ik inmiddels erg veel baat gehad met jouw werkwijze.
Na enkele weken met druppels, weinig koffie, veel water drinken en geen elektrische apparatuur in mijn directe slaapomgeving, kan ik eindelijk zonder hoofdpijn functioneren! Ik ben de natuurgeneeskunde en in het bijzonder Good Moods zeer dankbaar en kan iedereen jou en jouw bedrijf sterk aanbevelen!

Veel succes voor de toekomst toegewenst!

F v R

-------------------------------------------------
Beste Sjoukje,

Ik ben erg blij dat ik je ontmoet heb. Ik ben je zeer erkentelijk voor je luisterend oor, je hulp en deskundigheid. Daarom heb ik het volgende geschreven, uiteraard mag je dit gebruiken als testimonial.

‘Sjoukje Reijenga, Good Moods, een prachtige combinatie van medische wetenschap, natuur geneeskunde, intuïtie, Hollandse nuchterheid en alles wat zich tussen hemel en aarde bevindt. Sjoukje verricht kleine wonderen. Als je denkt dat er geen oplossing meer is voor jou of dat je niet meer geholpen kunt worden…..dan heb je Sjoukje nog niet ontmoet.’

Met vriendelijke groeten, M D

-------------------------------------------------
Techniek en kennis van geneeskunde, dat is de kracht van Sjoukje. Erg leuk om te zien , hoe je lichaam reageert op frequenties. Diverse kennissen en vrienden zijn al naar Sjoukje verwezen door mij, en iedereen is even enthousiast. Bij mij is de vermoeidheid minder, en mijn broer die sinds een auto-ongeluk last heeft van zijn nekwervels, is al meerdere malen terug geweest vanwege de goede resultaten.

-------------------------------------------------
Beste Sjoukje,

Een tijd geleden heb je Jan bijzonder goed geholpen met de diagnose... ...tekenbeet, hierdoor is hij na jarenlange klachten behandeld. De lichamelijke en geestelijke klachten zijn een stuk verminderd door jouw behandeling. Inmiddels is het hele gezin naar tevredenheid in jouw handen.

Sjoukje; je bent GEWELDIG

Groetjes Elly

-------------------------------------------------
Beste Sjoukje,

Na de diagnose en behandeling van borstkanker, was ik op zoek naar een behandelwijze die mij het vertrouwen in mijn lichaam kon teruggeven en die de verstoorde balans kon herstellen. Bij Sjoukje (Good Moods) heb ik die gevonden. Zij is een fantastische vrouw die Friese nuchterheid combineert met een grote gevoeligheid, humor en verbluffende inzichten over hoe lichaam en geest samenwerken. Sindsdien heb ik mijn hele familie naar haar doorgestuurd. Voor alle soorten klachten heeft zij een remedie en je kunt haar altijd bellen. In die jaren dat ik bij haar kom, blijft ze zich bovendien steeds maar ontwikkelen en vernieuwen. Ik heb heel veel vertrouwen in haar.

BM (52 jaar)

-------------------------------------------------
Beste Sjoukje,

Langs deze weg wil ik je graag bedanken voor de prettige, professionele en voorspoedige aanpak van de diverse fysieke klachten van ondergetekende.

Onlangs mocht ik voor het eerst met jouw behandelingswijze kennismaken. Ik herinner mij nog goed hoe ik een paar weken geleden verstijfd van stress en pijn bij jou bijna kruipend de trap naar de behandelkamer op kroop. Na een eerste vlotte analyse had jij de oorzaak snel gevonden en werd de behandeling in gang gezet.

Prognos, ultrasoon ringen, capsules, oliën, druppels en een paar stevig masserende handen; het gehele arsenaal werd ingezet om mijn klachten te bestrijden. Na een eerste “even doorbijten” reaktie merkte ik al tijdens de behandeling dat de klachten afnamen.

Een tweetal behandelingen verder constateer ik dat de klachten vrijwel verdwenen zijn, iets wat de reguliere geneeskunde niet gelukt was, en ik weer fluitende de trap op en af vlieg.

Hartelijk dank voor de meer dan voortreffelijke aanpak, ik kan je aan iedereen aanbevelen!

Met vriendelijke groet,
Cees Blankestijn

-------------------------------------------------
Yasmine (10 jaar) heeft een aangeboren afwijking. Een preculaire fistel in de oorschelp. Met name in de winter was het vaak ontstoken en knapte het pus eruit, zodat haar moeder haar soms maanden elke morgen moest verzorgen. Op 9 jarige leeftijd was er een operatie noodzakelijk. Deze mislukte, waardoor ze 4 maanden lang elke week naar het Academisch Ziekenhuis moest voor wondverzorging. Ze droeg vanaf de operatie constant een pleister ter bescherming van haar open wond.

In januari 2009 kreeg ze een digitale energie meting met de prognos en hierdoor bleek haar weerstand met Larix te kunnen worden verbeterd, en bacterie Silver met virusremmers en schimmelremmers. Ze kreeg meteen een eerste behandeling met de Bionic 880. Om de 2 weken gedurende 3 keer achterelkaar een behandeling voor het oor, en ook voetreflexologie-punten voor het oor werden behandeld.

In twee weken tijd was de fistel dicht en is niet meer open gegaan. Bij de controle van de KNO arts bleek dat de oorschelp bijzonder goed genezen was en de klieren rondom het oor schoon waren. Yasmine is hier heel blij mee, en speelt nu zonder pleister weer op het schoolplein. Ze heeft geen zorgen meer over het pus uit haar oor wat elke winter terugkwam. Ook haar ouders zijn er erg tevreden mee.

-------------------------------------------------
Een 35-jarige man had last van zijn keel en kon geen woord meer uitbrengen, terwijl hij een hele belangrijke bespreking had voor zijn nieuwe bedrijf. Met de keelspray Vinceel van Heel, 15 minuten behandelen met de Bionic, en 3x1 capsule bioimmunozyme van Biotics, was na een kwartier zijn stem weer meer aanwezig. Zijn opmerking: “Sjoukje, het kan toch niet waar zijn dat ik nu al verbetering voel?” Ja dus, en een paar uur later stond hij dankbaar op het antwoordapparaat dat hij zijn stem weer had.

-------------------------------------------------
Mevrouw S. (37 jaar) heeft plotseling een snel opkomende wondroos aan haar been. Het been is erg oedemateus en de pijn is heftig. Ze moet 3 dagen later kunnen lopen om een belangrijke taak voor haar werk uit te kunnen voeren. Gezien de klachten lijkt me dit zeer moeizaam te kunnen lukken. Zelf vraagt ze om de Bionic, gezien vorige positieve ervaringen. Ze kreeg antibiotica van de huisarts. Ik heb erg voorzichtig, vanwwege de heftige pijn, propolis zalf van de Traay op het been gesmeerd. Daarnaast 4x daags 1 capsule bioimmunozyme forte van Biotics ter verbetering voor de weerstand. Ze is 3 kwartier behandeld met de Bionic. De volgende ochtend waren alle klachten 80% verdwenen en heeft ze haar taak prima uit kunnen voeren.

-------------------------------------------------
Mevrouw L. (37 jaar) had een hinderlijke pusachtige ontsteking op haar buik. Met propoliszalf van de Traay op de huid en 20 minuten het licht van de Bionic 880 was het in één dag verdwenen en is niet meer terug gekomen. Een weldaad.

-------------------------------------------------
De 33-jarige mevrouw O. met een ernstige oogontsteking en een heftig bezorgde arts. Een dag na het bezoek van de oogarts kreeg mevrouw O. één basis behandeling en oogbehandeling met de bionic 880. Een week later haar reactie: De ontsteking is in beide ogen op een haar na gevild. Ik moet de zalf opmaken door het voordat ik ga slapen in mijn oog te smeren. Zodat het kennelijk s’nachts zijn werk kan doen. Het was een hoornvliesontsteking in beide ogen met in het rechteroog een zweerplek (die tot perforatie van het hoornvlies zou kunnen leiden als je er niets aan zou doen) ik krijg nog een oogmeting om te kijken of ik schade aan het zicht heb overgehouden. Volgens de arts had ik littekens maar niet in het zicht.

Dit is echt alles wat ik weet, het is dus niet concreet meetbaar resultaat. Wel weet ik dat het die ochtend dat ik je zag echt beroerd was (dieptepunt). Ik heb de bacterie balance pillen van Pervital bijna op. Ik ben ervan overtuigd dat het licht en de pillen hebben gewerkt.

-------------------------------------------------
Mevrouw de J. (30 jaar) had zeer geïrriteerde ogen en had een lange autorit voor de boeg. Na een half uur behandelen met de bionic 880 en renew zalf met antivirusdruppels was het in 1 keer hersteld.

-------------------------------------------------
In februari 2009 heb ik voor het eerst een ontmoeting gehad met Sjoukje Reijenga en haar fantastische apparatuur. Ik heb toevalligerwijs van een goede kennis van haar gehoord. Op dat moment was ik behoorlijk wanhopig omdat de reguliere gezondheid maar een antwoord had op mijn kwaal, die vrij plotseling optrad.

Acht jaar geleden kreeg ik borstkanker, waarvoor ik goed werd behandeld en waarvan ik goed genas. Al snel kon ik mijn levensdraad weer oppakken. De chirurg gaf goed tekst en uitleg en op mijn vraag of ik last zou krijgen van een dikke arm, antwoordde hij dat dat niet het geval zou zijn. Mijn arm werd wel een beetje dikker maar ik heb dat nooit als een probleem ervaren, noch heb ik er ooit last van gehad. Plotseling, na 8 jaren werd hij wel dikker, en vooral mijn hand. Het voelde voor mij als een ontsteking. Het ziekenhuis handelde heel snel; alles werd onderzocht en alles was goed. Ik hoefde alleen maar lymfedrainage te krijgen. Daar werd ik ook ingezwachteld en daarna kreeg ik een elastische kous aangemeten. Er werd mij met grote stelligheid medegedeeld dat ik daar nooit meer vanaf zou komen. Het knelde en deed erg veel pijn. Ik voelde dat het zeer onrustig was en wist me geen raad.

Ik kwam bij Sjoukje en zij was de eerste die mij bemoedigde. Ik ging bij haar de deur uit zonder kous. De eerste diagnoses door een meting met de prognos en behandelingen waren zeer doeltreffend. Niemand kon het geloven. Daarna heb ik nog een zware tijd gehad want het probleem liet zich niet in een dag oplossen. Ik ben nu 3 maanden verder en ben 4 keer behandeld en onderzocht. Ik neem de voedingssupplementen in en volg alle adviezen op. Ik merk dat het per dag iets verbetert. De elastische kous ligt in de kast. Ik merkte als de bionic op mijn arm gehouden werd dat de cellen hun werk weer oppakten. Ik ben zo enorm getroffen en blij dat ik ermee heb kunnen kennis maken.

Tegelijkertijd verbaast het me dat mijn huisarts het me afraadt om dit aan te gaan. Ik ben Sjoukje ongelooflijk dankbaar. Ik ben weer een gelukkig mens aan het worden. Ik zeg worden, omdat het ongeloof uit de gewone reguliere gezondheid me nog steeds beangstigt. Maar ook hier vorder ik elke dag.

-------------------------------------------------
Beste Sjoukje,

Mijn zoon Victor (10 jaar) kwam voor hoop om hulp voor zijn dyslexie. Hij kreeg een gerichte meting met de prognos om steun te vinden voor zijn problemen, en een frequentie-flesje om dagelijks een paar keer in te nemen. Daarnaast kwam hij 8 keer een half uur voor een basis behandeling met de Bionic 880. Eerst tweewekelijks, en later 1 keer per week. Victor zijn rapport was zo goed, hij was zelfverzekerder geworden, beter in zijn vel en met alles vooruit gegaan. Geweldig! Twee maanden later schreef moeder het volgende: Sjoukje, het heeft allemaal zo goed geholpen. Vorige week had hij een boekbespreking, ik heb er niets aan gedaan of gestuurd. Hij had het al af en het enigste wat ik mocht doen was luisteren. Hij was helemaal niet nerveus of zenuwachtig, en kreeg een goed als beoordeling. “Oh mam dat stelt niet zoveel voor hoor”, zei hij. Mooi hè, een half jaar geleden stelde het heel veel voor.

-------------------------------------------------
Een 41-jarige vrouw verbrijzelt haar voet met een stoeptegel. Ze heeft veel pijn ook door de zwelling. Met de Bionic 880 wordt ze 50 minuten behandeld, daarna kan ze meteen weer in haar schoen en is haar voet beter beschermd tegen stoten en heeft ze minder pijn.
-------------------------------------------------

< Terug naar de nieuwste testimonials

Heeft u ook een testimonial voor Sjoukje/Good Moods? Mail haar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

massage2

 

 

 

kind2

 

 

 

rug

 

 

 

consult

 

 

massage

Webdesign door Paul de Haas