home uitgangspunten producten consult therapeuttestimonialscontact

Consult
U kunt bij Good Moods terecht voor een complete energetische diagnose, maar ook voor alleen een behandeling voetreflexologie of lymfedrainage. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten en de eigen wensen. Vervolgbehandelingen vinden meestal na vier tot zes weken plaats. U kunt ook een telefonisch consult vragen.

Behandeling en coaching

Als de diagnose is gesteld en oorzaak van de klachten bekend is, volgt een behandelingsvoorstel waarmee kan worden gewerkt aan het opheffen van de blokkades en het herstel van de gezondheid. Doel is het natuurlijk evenwicht te herstellen, zodat energie weer vrij en onbelemmerd kan stromen. Het gaat soms niet om de ernst of de aard van de ziekte, maar om de onbewuste overtuigingen over de ziekte, het zelfbeeld, de invloed van de omgeving, het voedingspatroon of een meegenomen last vanuit het verleden. Good Moods geeft adviezen en coaching die het herstel ten goede kunnen komen. Soms gaat het om voedingsadviezen of voedingssupplementen, soms zijn het algemene adviezen die het levenspatroon betreffen. De behandeling kan worden ondersteund met voet- en gezichts-reflexologie, het testen met de prognos en de e-Lybra (plus bioresonatiebehandeling) en het werken met biofotonen met behulp van de Tweaklite lampjes en de bionic 880.

Informatie en afspraken
De praktijk is geopend op dinsdag, woesndag en donderdag. Voor het stellen van vragen of het maken van afspraken kunt u vanaf 8.30 uur bellen. Als de telefoon niet kan worden beantwoord, kunt u altijd een boodschap inspreken op het antwoordapparaat, u wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld. U kunt ons ook via e-mail uw vragen stellen.

Kosten
De prijzen van de verschillende behandelingen vind u onder het kopje producten. Vanaf 2020 worden de consulten van Good Moods helaas niet meer vergoed door de zorgverzekeraars. Consult en behandeling worden bij voorkeur meteen afgerekend.

 

 

 

Webdesign door Paul de Haas