home uitgangspunten producten consult therapeuttestimonialscontact

Producten > Tweaklite

Tweaklite
- kleurlicht therapie
De Tweaklite is klein en handzaam lifestyle instrument waarmee je thuis en onderweg je kunt ontspannen of vitaliseren en de kleine ongemakken van het leven letterlijk en figuurlijk kan “verlichten”. Het verlichten van klachten gebeurt door middel van kleurlicht. Dit is een methode die door de eeuwen heen al wereldwijd wordt toegepast. De tweaklite is een moderne versie voor simpel thuisgebruik.


Licht en kleur staan aan de basis van ons leven, ons bestaan en zijn essentieel voor onze gezondheid. Licht- en kleurlichttherapie werkt gericht en is effectief voor zowel fysieke als psychische klachten. Het is één van de oudst bekende vormen van natuurgeneeskunde.

Er zijn verschillende tweaklite lampjes met allerlei kleuren spectrums voor speciale klachten. Zo zijn er Tweaks beschikbaar voor vele klachten, onder andere aan Artritis, Littekens, Mentale balans, Blessures en nog vele andere klachten die goed te behandelen zijn met kleurlicht. Het bevordert zelfgenezing voor allerlei dagelijkse en specifieke klachten, van beter kunnen slapen, ontspannen, minder pijn, ook voor hoofdpijn / migraine, het optimaliseren van bewegingen enz. Het is voor baby’s, kinderen en volwassen.

Kijk ook bij de testimonials of voor meer informatie op tweaklite.nl.


Webdesign door Paul de Haas